Loopt u tegen juridische vraagstukken aan op het gebied van het bestuursrecht en omgevingsrecht? Dan zit u bij het team van Blokvoort Advocaten goed. Wij behar­tigen de belangen van decentrale overheids­organisaties en andere overheids­diensten, project­ontwikkelaars, zorg­instellingen, vastgoed­beleggers, aannemers, andere bedrijven en particulieren.

Brede dienstverlening
Onze dienstverlening betreft vrijwel alle dimensies van het bestuursrecht en het omgevingsrecht. Van het adviseren en procederen over complexe omgevings­vergunningen en bestemmings­plannen tot het voorkomen van (te) strenge milieuvoorschriften. Van het adviseren over planschaderisico’s tot het procederen over overheids­aansprakelijkheid. En van het bijstaan van burgemeesters in geschillen over openbare orde aangelegenheden tot het adviseren over openbaarheid van gevoelige bestuurlijke en politieke documenten.

Dit zijn zomaar enkele voorbeelden uit onze dagelijkse praktijk. En zomaar enkele voorbeelden van het brede spectrum van het bestuursrecht en het omgevingsrecht.

Adviseren en
procederen

Onze dienstverlening betreft vrijwel alle dimensies van het bestuurs­recht en het omgevings­recht. Wij staan u bij met advie­zen en pro­ce­deren voor u als dat nodig is.