21 maart 2019: Actualiteiten omgevingsrecht

Het halfjaarlijkse symposium ‘Actualiteiten Omgevingsrecht’ van SAM Advocaten staat weer voor de deur. Wederom zullen Monique Blokvoort en Janike Haakmeester de belangrijkste ont­wikkelingen op het gebied van het omge­vings­recht behandelen. Susan Schaap en Rob Wertheim zullen weer eenzelfde symposium in Zwolle verzor­gen, en Ineke van Leeuwen en Eelco de Jong in Arnhem.

Wij praten u aan de hand van actuele uitspraken graag in een middag bij over de belangrijkste onderwerpen op het gebied van het omgevingsrecht. Zo zullen wij onder meer een overzicht geven van de uitspraken die over de Dienstenrichtlijn zijn gewezen. Daarnaast komen onder andere aan de orde schaarse rechten, afwijken van bestemmingsplannen en opvallende uitspraken over de Wabo, handhaving en planschade.

Dit mini-symposium Actualiteiten omgevingsrecht, dat speciaal is bedoeld voor medewerkers van gemeenten, provincies en waterschappen, wordt ieder half jaar georganiseerd.

De bijeenkomsten in Deventer en Baarn worden verzorgd door Monique Blokvoort en Janike Haakmeester. In Zwolle verzorgen Susan Schaap en Rob Wertheim eenzelfde symposium en Ineke van Leeuwen en Eelco de Jong verzorgen de bijeenkomst in Arnhem.

Graag nodigen wij u uit voor het halfjaarlijks mini-symposium Actualiteiten omgevingsrecht op de donderdag- of dinsdagmiddag:

  • do 21 maart in Deventer
  • di 26 maart in Arnhem
  • do 28 maart in Baarn
  • di 16 april in Zwolle

Tijdens het mini-symposium dit najaar komen diverse uitspraken uit het afgelopen half jaar aan de orde. Wij doen dit wederom aan de hand van actuele uitspraken. Ons doel is dat u na het bijwonen van ons mini-symposium weer bij bent.

Deelname is kosteloos!
Wij hopen u tijdens het mini-symposium te mogen begroeten!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw organisatie

Cursus datum en locatie

Opmerkingen

Vul onderstaande tekst in

captcha

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door ons kantoor.

Sluit Menu